Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Happy Sunday :)

cuti sabtu ahad..memang heaven duduk ruma..
duduk ruma la sangat...selalu aku kene sound dgn member2 aku "ko reti ke duduk ruma?" grrrrr....heheheee.

ehh, sabtu aku duk ruma ape..siap tido petang lagi..
bangun pun sebab member aku suruh gi spare part belikan barang..then aku g bazar ramadhan.

*pause : tamat cerita hari sabtu *

pagi ahad, bangun2 je aku dah ngadap kereta dulu..sambil dengar arahan maharani suh kemas rumah.
mood raya dah sampai lettew...
untungnye hero tu tido lagi...aku dah siap mandikan Luka baru hero tu bangun "mama watpe?"


done with my little pinky - Megurine Luka ♥

lepas tu aku kemas2 la dalam2nye, kasi lap2..buang ntah pape yang tak pakai..
skali.....

"jom g jusco..nak beli barang pastu balik. otw amek shaz kat rumah.."

bulat mata aku baca ; dengan kuyup2..aptb.
lincah aku bersiap..siapkan hero skali..
tak sampai 15min dah sampai depan ruma aku, haa..tunggu la yee.

pastu bole pulak dye sound aku "owg basuh kete pagi2.."
huhh..pagi lettew, cume aku post dah kul 11 lebih...elehhhh, ade je nak ngate aku.

ingat ade apela barang nak beli sangat...
rupanye nak beli vacuum kereta jek & mak dye kirim minyak masak sebotol...hero tu dapat habuan, kereta hot wheels. untung lerrrr.....

sambung balik keje aku petang....


nei namanye takde keje..law ade keje aku tak wat camnei.hahaa.
layankan aje....saje try testing je nei ; baru siap 2 pintu depan..sblm raya nei aku ngadap lg la siapkan belakang lak.

ade aku kisah orang nak cakap ape...
kereta aku; bayar bulan2 pun tak minta duit orang.

dan petang tu...

aku gi buka puasa dekat Anjung Warisan..
huihhh, tetiba rindu lak nasi goreng seafood.....wakakakaaa.

paling takleh blah - jangan request bazar Angsana lagi katanya..ahahaaa.
dah kate cakap je nak g mana, dye bawakannn...

#selamat berpuasa ye uols...maaf lum ade kesempatan nak update entry juadah berbuka.hehee.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: