Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

A fews month left....

Assalamualaikum.

wahhh, cepatnye masa berlalu..skarang dah bulan 5..bulan depan da masuk bulan 6..
lepas tu puasa, lepas puasa raya...kejap je dah stengah tahun kan uols.

minggu lepas saja la aku ajak cinta hati pergi Jakel..saje nak servey2 baju nikah..hehee.
hamboiiiii, harganye nak pengsan rasa...semua RM2++ keatas sampai RM400.
dah tu banyak pulak kaler terang2.macam hijau, merah, kuning...kaler2 pastel kurang.

yang encik tunang pulak sibuk tanye : raya baju kaler ape?

masalahnya aku pun tak taw nak kaler ape..semua kaler aku tengok cantik je.hehee.
kang aku plan kaler nei, sampai masa nak membeli..dah nampak kaler lain pulak lawa...tak ke haru namanya.

masa dalam kereta, tunang aku : Makaihhh harga semua meninggal. Nei mama nak sevey kat mama pulak nanti? Angsana?

huihhh, laju aku jawap : Tak payah la..pergi kota je carik nanti..sini harga sampai 2x ganda sama je cam baju kat luar. Bajet lebih boleh buat benda lain.

Baju raya nak kaler ape mama? haishhh, tanya lagi encik tunang sorang nei, tak sempat aku jawap..dye jawap dulu.

haha. adelah kalernye..rahsia. Tak suprise kalau uols tahu tema kaler raya kitoran tahun nei.hehee.
nampak sangat excited kan..

kitorang dah start sevey & carik barang2 hantaran..dah start beli sikit2.
semalam time aku lepak bengkel dye, alih2 je... mama, minggu depan kita gi Danga City Mall ea..

tenganga jugak aku dengar..slalu ajak tengok wayang je. lagi2 danga city mall tu...manede wayang, nak carik ape..

ade ape pa?

cehhh, nak tunggu dye jawap tu kan..tersengih2 buat aku pelik... expo pengantin.hehe.

hahahaaa...malu lettew. nei la 1st dye ajak aku g expo pengantin..
macam mimpi pun ye..sebab nei la 1st ime dye ajak sevey barang pengantin..maksud aku expo besar laa.

feeling excited habisss. semoga segalanya dipermudahkan & berjalan dengan lancar.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: