Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Shopping On9

hehe..aku bukan la jenis kaki shopping.
selalu kalau keluar-keluar pun..duit aku takdelah habis beli baju 3-4 helai, beli kasut 2-3 pasang...
window shopping je bak kate orang putih..cuci-cuci mata. hehe.

tapi..duit aku banyak habis dekat cikedissss....
orang malaysia nei, ko meniaga la makanan ape pun tepi jalan tetap laku kan...yang tepi-tepi jalan la lagi banyak orang suka lepak termasuk la aku nei.

aku kalau keluar...
beli coolblog la, crisp la, beli aunti anne's laaa.....habis dekat makan je.

pantang aku pulak bila tengok ade yg share tempat-tempat makan baru..mesti nak try.
macam burgerbyte's yang baru buka dekat JB tu..aku dah g try. syokkk oOoo. sedap. tak rugi makan walaupun mahal sikit.

ehhh, tetiba citer pasal makan nei. motif sangattttt. kikikiiii.

cuma sejak aku berjinak-jinak dengan tudung AJ nei..aku dah rajin shopping on9.
lagipun aku dah ade 2-3 orang trusted reseller tetap AJ..so tak laa susah nak membeli. hehe.

encik suami..dye tak kisah pun.
taw-taw nanti dye buka mulut tegur aku "haii mama, tudung baru ker?"
tersengih-sengih la aku.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: