Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

2 Award from Zierwa Zainal

lynn dpt 2 award dari Zierwa Zainal*click law nk g blog dye

satu ialah award bola salji tu...maaf sbb lynn x post award tu kt n3 nei.
law uols nk tgk blh g kat blogs zierwa keyh...

ingat senang2 nk dapat award nei...sekian lamanye lynn tggu..cewahhh.
oklah..pape pn..jom jawap dulu soalan2 berikut...

Soalannya:


1.Sebutkan nama blog anda dengan kuat dan jelas

nama blog lynn ialah "The Romantic Of Lynn Stories"

2.Sila cari orang yang bernama Haikal Muzamel dan Fredy Ilyas

erk..nk carik kat ner mereka2 nehh??? xtaw la..abaikan je leh x?? hehehee.
3.Apakah soalan ketiga

hmm??? confuse...[garuk2 kepala yg xgatal jap.huhu]

4.Camna nak jawab soalan ni tanpa menjawab soalan ni

oOops..berbelit2 sudah....pening2.

5.Tagkan menatang ni kepada lima orang yang telah tagkan anda menatang ni sebelum ini

Pjaz
siti_nurizzati
Long Haffiz Long Hassan
nurainhasan
Leeza

[uols bleh click pd link diatas tuk amek award salji tu keyh...]

----------------------------------------------------------------------------

2nd award tuk lynn dri owner yg sama gak...
thanks a lot lynn ucapkan...sampai 2 aw lynn dapt..hehe.
 
 
 
1: Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.


maceh byk2 cz bg lynn award nei...skali gus 2 lak tu. bkn sng nk dpt...
cim zierwa sungguh pemurah. =)
2.Sila beri award kepada 10 blogger yang lain

huhu..ramainye.. ok, lynn kt inform kt shoutbox dowg..xlarat la aih nk tag kt sini.
3: Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ini

itu sudah semestinya..wajib ar kn.

4: Bagaimana anda boleh digelar blog yang best and great?

rahsia kerajaannn...................ngehhh~~


Tiada ulasan: