Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

I AM SUPEROMAN CONTEST

sedang lynn BW td kt blog angelic shoppe tbe2 lynn tertarik hati tuk join contest yg telah dianjurkan oleh owner blog tersebut. beliau ialah ah.yin...
hadiah2nya sungguh menarik uols...sggh teruja lynn melihatnya.
keterujaan lynn tu sampai terus2 jdik followers beliau..ngehhh. kenapa dan2??? sbbnya tu adelah salah satu syarat tuk lynn join contest tu....btol. sumpah, xtipu!

tp ingat..contest akan ditutup pd 29/7/2010..dan pemenangnya akan diumumkan pd 1/8/2010.

so..law uols nk join pn blh..just click pd link diatas okeyh...cepat2 sbelum terlambat.huhu.

I AM SUPERWOMAN CONTEST


Syarat-syarat ;


1. Terbuka kepada semua kaum hawa di seluruh Malaysia.
2. Buat entri bertajuk I AM SUPERWOMAN CONTEST, dan letak gambar korang. 1 gambar saja (mesti gambar sendiri, tak boleh gambar orang lain) n gambar tu mestilah memenuhi syarat2 berikut;
- Mesti pakai make-up (tak kira nipis atau tebal,pressed powder je pun kira make-up jgk kn.hehe. sebab seorang superwoman mesti RAJIN untuk merapikan diri). Kalau rajin, bole list kan make-up yg korang guna dlm gambar tu.
3. Be my Follower & Letak banner kat atas tu dkt sidebar anda.
4. Entri berkenaan mestilah di link kan terus ke contest ini.
5. Tag minimum 3org kwn anda.
6. Tinggalkan nama & link dkt comment entri ini.

gambar yg lynn pertaruhkan ialah........


acct, makeup2 yg lynn pkai xdelah mahal2 pn..uols semua pn mampu beli.hehee. =) lgpn lynn berdandan, melawakn tuk suami terchenta jek.hihihiik.

ok skang lynn nk list down kn makeup yg lynn pkai...

1-L'OREAL PARIS true match foundation
2-Ronasutra mineral makeup
3-M.A.C EYELINER PENCIL water proof/black
4-Midie Blusher
5-Creme Lipstic

skg lynn nk tag 3 orang tuk join contest nehh...siap sedialah kowg2 neh.wawawawaaa~~

ok done!
selamat menjoinkan diri anda keyh.... (^.^)

 

6 ulasan:

Syaza Syahira berkata...

alamak..sya xpndai sgt mekap2 ni..tp disbbkn lynn da tag,bereh..layan je..asal try kn?
thnx a lot,babe!

Shiela Latif berkata...

good luck k :)

Zaidah berkata...

GOOD LUCK

Lady Lynn berkata...

syaza: xpandai makeup pn still leh join wlpn just ade secalit bedak..hehe. tu penganjur yg katalah. wish u luck k =)

sheila: thanx. u too k.. =)

zaidah: u too..gd luck dear.. =)

fyna berkata...

cntik! gud luck =)

Lady Lynn berkata...

fyna: thanx =)