Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Minat, Hobi & Itasha

sebenarnya la kann...
LJ sangat tak reti nak bezakan minat & hobi...pada LJ sama jelah.

kalau suka kumpul setem, kumpul barang2 lama..suke tanam bunga, tu kira hobi ea.
kalau suka maen badminton, collector jam..melepak kedai mamak, tu kira minat lak ea.

pape jelah....

yang pasti LJ nei kaki wayang, kaki jalan, kaki bola...kaki shopping tu tak sangatlah.
dan paling2 minat..kereta. [kategori minat la kan maen kereta]

*pause*

aku bukan nak cakap apa...
aku maen kereta ikut kepuasan diri sendiri, duit sendiri yang keluar...bukan sebab aku ikut2.

aku peminat anime, manga, Itasha...aku byk kumpul manga kat rumah.
bila aku kemas2 bilik, then mak aku cakap nak jual kat lori surat khabar lama..awal2 aku dah sorokkan. careee

jadiknye, minat tu aku nak tonjolkan pada kereta aku...
macam aku buat Miku yg super cute tu..sayangnya Miku tu dah kopek.
ishkk..ishkk..

so tak kisah la aku nak buat kartun or anime ape pun kan..watak ape pun janji aku puas.
aku jugak yang pakai 'daily usage'..kehulu kehilir pergi dan balik kerja.

pesan aku : kalau kau rasa malu...jangan naek kereta aku !

lagi satu, aku nak tekan kan..
aku tak minta kau puji, junjung kereta aku, agungkan kereta aku..
yess, aku tak mampu nak lawan kau...
ko nak cakap aku macam budak kecik ke, macam budak2 ke..kartun ntah pape..
Ada Aku Kisah walaupun sebenarnya hati kecil aku sentap, aku hanya mampu tersenyum.

maaflah kalau terasa...aku cuma luahkan apa yang aku rasa kat blog nei.
semata2 untuk menjaga hati banyak pihak, aku terpaksa jaga mulut aku daripada terlepas kata2 menyakitkan hati.
takpe, biar hati aku sendiri yang sakit.

# demi menjaga hati orang yang aku sayang, dan menjaga hati orang yang dia sayang.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: