Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Konvoi EVAC hantar pengantin

sambungan cerita yang lepas...
nak click sini law nak baca kisah bebelumnye --> Kisah sebelum konvoi EVAC

macam biasa..ofcoz la kereta pengantin depan sekali kan..
yang laen follow belakang je..dalam 20 biji gak hari tu.


parking khas tuk EVAC crew..
banyak kaler putih..kaler2 standart je...


sempat posing time tengah berkumpul...sebelum bermulanye konvoi.
temanye merah..tapi EVAC crew semua pakai biru. nampak sikit kelainnya gittew..


see..jumpa member aku dari zaman tadika lagi...
sekolah rendah sama pernah 1 kelas, sekolah menengah sama, sekolah agama sama...
lame tak lame la kan kitorang kawan...

baru aku taw yang dye nei cazen pengatin perempuan..
masa aku up pic kat Muar dye ade komen..tapi time tu aku tak jumpe dye pun..sebab aku tak bawak kereta..law aku bawak kereta, mungkin dye carik jugak la aku nei...


ah moi cantek..lalalaa~


Fariha Mardiana - anak leader aku..suke sangat dengan aku, mesti minta dukung..

member aku sound "shaz asik pergi jemputan kawen je..shaz bile lagi?"

oke..yang lagi sorang "aikk, asik pergi tengok orang naek pelamin..sndrik bila nak naek pelamin?"

hahaa...tak dapat den nak jawap. belum sampai seru, belum ade calon lagik..tapi kalau jodoh tu dah datang, arini jumpa..esok pun bole kawen kann.
semua kan dah ditakdirkan..perjalan yang telah tertulis.


sebelum balik macam biasa...
ahli2 EVAC crew haruslah bergambar kenangan bersama pengatin...
pehh, dah leh wat story board camnei...

untung la..lepas sorang, sorang kawen..sorang tunang...sorang dapat anak - EVAC junior.
pape pun.......

~ Selamat Pengantin Baru Aboon & Hada ~

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: