Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Jaga bahasa tuu...

benda nei berlaku minggu lepas...
aku tak taw ape masalah dye - kuat sentap, tisu, takleh kene nganjing, kene bahan
tapi kalau dye bahan owg, xpe.
sampai aku pun lame2 naek menyampah dengan perangai dye...

paling aku takleh blah.. "kete aku xlaju, kete aku xrare..."

nak laju nak rare ko jangan pakai viva la..
tukar la lancer ke, tak pun ferrari..subaru ke...kitowg yang pakai viva nei confirm xleh kejar ko punye..
nak laju sangatkan...

al-kisah bergaduh dalam wasap group...
aku dah pesan kat yang sorang lagi - xyah layan dye..
ehhh, bole bgadoh..betekak sampai aku pun malas nak campur, aku biarkan aje...

aku nak tengok sape left group...last2 dye out.
atas permintaan ramai..memang taklah aku nak masukkan lagi..

"budak nei kalau depan2 memang dah kene rembat"


jaga la sikit bahasa tu..
kalau ko tengah keje, rasa tanak kene kacau or terganggu..off dulu data internet.

ini orang cakap baek2 kot..ko leh cibai kan orang.
kalau aku pun confirm melenting punye..memang kene bahasa balik.

masalahnye member aku yang lagi sorang pun nak rembat dye sbb mulut kurang ajar dye tuu, suke2 maki orang wtf (what the fuck)..
agak2 la wehh..tak payah sampai nak guna bahasa kesat.

last text aku..bile aku tanye camtu, terus dye tak balas...

renung-renungkan & selamat beramal :)

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: