Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Rutin Kerja Baru

skang aku keje masuk 8.30am..kalau dulu pukul 8am, memang aku selalu lambat..
maklumlah, kuar rumah 7.30am sangkut jem lagi..skang kuar 7.45am pun relax lagi..hehee.
cuma bab parking jela payah sikit kat sini...

dari car park nak jalan g bangunan opis aku adelah dalam 100m camtu..confirm bole maintain slim.kikikiii
yang jual sarapan memang banyak, bab makan sini tak susah..
so pagi nei sebab teringin nak rasakan kira pakej lunch skali la nei - lontong kering yang tak berapa nak kering. banyak minyak lak tu..aku bukan gemar sangat.


mau tak ngantuk giler aku pagi nei..perut kenyang, semalam pulak tido lewat layankan en.tunang yang balik lambat sampai pukul 1 lbh pagi..tu pun aku ajak tido.


pehhh, memang hampir2 terlelap laa tadi..kene lak bos aku baru masuk..
memang time lunch aku bantai tido la nampak gayanya.

keje baru aku bukan ade kerja sangat, tungu bos bagi kerja baru ade kerja..
tu pun bagi yang simple2 dulu katanya, sebab aku baru...

so rutin aku cmnei laa...
car park - jalan - beli sarapan - buka opis - baca paper sambil sarap - on9 - duduk jela diam2
sambil tunggu bos masuk, kadang 1 ari tak masuk terus..aman.hehee.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: