Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Boikot.

sori la uols, aku tak update bukan pasal aku tak sensitif isu-isu GAZA / PALESTIN nei..
bab2 memboikot nei...masing2 ade pendapat, pandangan & kebesan bersuara masing2 kan..
dan aku tengok..kebanyakkan yang menyatakan pendapat secara umum nei mereka akan dihentam balik..ade yang setuju, ade yang tak..ade yang sokong, ade yang bantah.


jom kita fahamkan apa itu boikot.


dan ini adelah produk2 yang menyokong atau milik Yahudi.

yang mane mampu nak boikot & ade altenatif lain..sila la menyokong & teruskan memboikot..

macam Coke, Pepsi..banyak lagi air lain boleh minum.
L'oreal, REVLON, Maybelline..mahal2 aku tak mampu nak pakai..pakai yang biasa2 je.
National Geographic tu aku suke tengok pasal cite berkaitan binatang..aku anggap ilmu dunia haiwan.
dulu yela aku pakai Nokia..lama dah 5-6 tahun lepas, skang pakai Samsung je.
Fanta tu pun Yahudi punye rupanye..baru aku tahu.
anak aku tak pakai Huggies..tak mampu, mahal oOoo...
Disney, yela..kecik2 dulu aku rajin belikan baju baby brand tu..skang belasah je janji nampak cantik & smart.
alamak brand Maggi pun Yahudi punye..dah takleh pakai Maggi cukup rasa nei, kene tukar lain.


kesimpulan kat sini..jangan boikot je, doakan mereka agar diberikan keamanan, kemenangan & sedekahkan Al-Fatihah pada roh2 mereka yang syahid.


kalau tak mampu nak salurkan kewangan, berhenti la membeli produk yang menyalurkan kewangan kepada Zionis.
nahh, kalau tengah2 shopping tak ingat brand ape, produk ape..korang ingat la kod 729 nei Yahudi yang punya.

sekian.

" this is LJ official blog ♥ "

2 ulasan:

mummy-ann berkata...

Jom boikot...

.:: SchazRol::. berkata...

jom mummy-ann teruskan boikot.