Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Mini Merdeka Giveaway


hye uols..jom join Mini Merdeka Giveaway..caranya mudah sahaja. Klik banner untuk join yep.
Hadiahnya pun boleh tahan menarik taw uols..antaranya ialah - Power Bank Pineng | Monopod | Top Up RM10

haaa, tunggu ape lagi..jom laa join ramai-ramai.

Tarikh Tamat : Bila-bila masa akan ditutup

**maaf dear..saya takde twitter tapi insta dah follow by schazshoppe.

jeng jeng jengggg...saya tag anda bertiga
Wana | Mizzura | Nuradila 

psssttt..jom join GA saya lak. hehe.

" this is LJ official blog ♥ "

8 ulasan:

Nur Hafzhan berkata...

Okay entry diterima. once dah combine senarai peserta baru kami bagi numbering :) Thanks and goodluck.

(luls takpe kalau takde twitter, takde follow twitter pun hehe)

.:: Schaz ::. berkata...

orite dear :)

Syaz Harzays Minme berkata...

hai kak schaz .. gud luck.. selamat bersegmenn..
syaz singgah dr GA yg sama :)

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

mie jf berkata...

salam blog walking dari segmen yg sama... singgah jalan2 area sini...
sambil jalan , fambil follow ..
jangan lupa singgah dan follow blog sy juga ... JOM.

http://mie-cyber.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

Miss Yana berkata...

bw here n folo..gud luck ye!

http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

TunSha Ayunie berkata...

tahniah buat kamu jugak dear :)

Siti Aisya Ibrahim berkata...

tahniah menang...saya datang follow sini ye! :D salam perkenalan ye! :D

fadhil eda berkata...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html