Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Rumah Terbuka Nuffanang Malaysia

haishhh..banyak keje hari nei uols..
nak kene siapkan document company tuk bank...
skarang nei baru ade masa nak blogging sebab keje dah siap. hehe.

mehh nak share sikit buat yang dah tahu & yang belum tahu...
Nuffnang Malaysia ada buat rumah terbuka taw uols...mesti best & happening kan.



Sabtu
23 August 2014
3PM - 8PM
Wanaka The Bungalow, Jalan Dungun, Damansara Heights

so sape2 yang dekat duduk area Damansara boleh la pergi memeriahkan majlis...
so korang boleh tengok kat link nei --> Nuffnang Open House

schaz nei duk jauh..dekat JB, memang tak dapatlah nak pergi..alangkan nak beraya kat Segamat pun tak lepas2 lagi. camno? huhuu.

buat korang yang pergi, jangan lupa share story yep. daaa.

" this is LJ official blog ♥ "

2 ulasan:

Cik Mimie berkata...

xdapat nka join..jauh and sabtu kerja T_T

.:: Schaz ::. berkata...

kite cuti sabtu ahad pun tak dapat nak pergi cik mimie..sebab jauh. huhu