Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Mengidam.

ehh korang aku bukan mengidam yang bukan2 pun..
uitt jauh sekali mengidam pasal ade isi ea..
tapi.....jeng jeng jeng...nei yang nak citer nei.....

[sumber : google]

haaa..nei la barangnye...aku mengidam camera poloraid nei...
tengah usha2 sevey2 nak beli tuk hantaran uiii...kelas kau jah. haha.
adik aku cakap 1 set camera nei siap poloraid tu semua dalam RM300++ tapi tengok jugaklah size kecik atau besar...lepastu ada jugak yang harganya cecah sampai RM600++ tak silap aku.

adik aku ajak share beli printer print gambar..bluethooth je gambar dari handphone ke printer tu then terus boleh print gambar..alaaa, macam iklan kat tv3 tu. harganye dalam RM500++...ajak share ber3...maklumlah aku kan 3 beradik je.

[sumber : google]

tapi kalau dapat yang camnei pun best jugakkan. lagi lawa rekaannya...muat2 masuk handbag. hehe.
nanti lah tunggu dah ade duit, ajak encik tunang g CS sevey..untung2 dapat grab 1..hehe.
sebab skarang nei aku dah start beli barang hantaran sikit2...


hehh nampak tu serba sedikit barang lelaki & perempuan yang dah dibeli...
yang penting Tab 3 Lite yang dijanjikan encik tunang tu tetap akan dituntut..dulikkk.


[sumber : google]

teringin jugak iols nak beli Go pro...
tapi harganye menangis..boleh tersedak air liur tengok...
takpelah..cukuplah dah ade monopod + fish eye lense ye uols...kang buat berat handbag jek.
handbag nak letak sepah2 pun takut.huhuu.
tapi bab share beli printer tu mungkin akan dipertimbangkan...mcm best jek, mcm seronok jek.

oke laa..bertambah dah wish list schaz. hehe.

" this is LJ official blog ♥ "

4 ulasan:

Cik Mimie berkata...

Cik Mimie doakan Shaz dapat ape yang diidamkan ni :)

Nurul berkata...

Comey camera poloraid tu...
Semoga dapat apa yg diidamkan tu... :)

.:: Schaz ::. berkata...

thanx cik mimie & Nurul. amin. mudah-mudahan ye :)

aishah nin berkata...

Memang cantik camera poloraid. Semoga pa yang diimpikan menjadikan kenyataan. Ameen :)