Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

2nd giveaway by Miminadam

wahhh..seronok feling excited gittew iols.
bila check shoutbox..ade blogger ajak join giveaway kalau nak menang free name card.
giveaway nei berlangsung dari 3 September 2014 hingga 6 October 2014.
KLIK BANNER UNTUK JOIN

syarat-syarat giveaway nei tersangat la senang uols..
ditambah pulak dengan hadiah yang menarik dari tuan punya blog.

Hadiah :
Top Referal : 3 Box Name Card (300pcs) free design x 3 pemenang
1 Box Name Card x 10 pemenang
Logo Trademark Blog x 5 pemenang
Mars Jar Oreo x 5 pemenang

Dear Mimin Adam, sebab-sebab utama schaz join GA nei sebab tuan punya badan sendiri ajak join.
Kira bonus tu. hehe.
Selain tu, hadiah Name Card yang ditawarkan sangat menarik untuk schaz yang ada bisnes online nei.
Maklumlah, bila dah ade bisnes tak kira kecik atau besar kita mesti nak ada bisnes kad sendiri sebagai langkah promotion mengembangkan lagi bisnes. Macam Mimin Adam sendiri, anjurkan GA untuk buat para bloggers taw akan wujudnye bisnes online dalizgrafix [FB] & Adam's Print shoppe.

Hadiah logo trademark blog tu pun best jugak. ngeee~

" this is LJ official blog ♥ "

5 ulasan:

Lisa Nurulain berkata...

blogwalking dari segmen yang sama.. jemput join G.A saya :)

http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

hidayu ayumie berkata...

sggh bw dr segmen yang same
gud luck
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/2nd-giveaway-by-miminadam.html

hidayu ayumie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Yun Sing berkata...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

fadhil eda berkata...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/2nd-giveaway-by-miminadam.html