Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Anime Baru Untuk Cik Viva

nak share sikit pasal baby pinky aku..
"wahh, bogel"  hahaa kata-kata dari member aku Nick Choi (chinese)
habis dah semua sticker aku kopek...

taraaaaaaa !


kan..dah bogel...1 sticker pun takde dah. clean and clear.
dah selamat convert elite dah pun...hehe.

"mashhh teruk"  bak kata mereka.

ini baru 40% siap....loading lagi 60%........
so lepas nei boleh masuk kaler baru...legasi pinky yang bakal berakhir. i will miss u.
dah siap masuk kaler baru..baru lah masuk itasha baru....

pening jugak nei dok pikir nak masuk anime ape...sebab nak serasikan dengan kaler body & rim.
ade gak aku google tadi..jumpe la beberapa anime yang aku berkenan sangat.

[gambar ihsan google]

mula-mula aku berkenan dengan yang nei - Nishikino Maki
lepas tunjuk kat penasihat a.k.a encik tunang..dye kata tak sesuai.

oke la..kite google lagi beberapa list nama yang ade kat aku nei...
Minami Kotor - tak sesuai rambut coklat
Hanayo Koizumi - Rambut pendek..aku tak suke anime perempuan rambut pendek.
Sonoda Umi, Kousoka Honoka...hmmm sedihhhh.

takkan nak letak naime lama aku balik yang kaler turqouise tu - Hatsune Miku
yang aku kopek nei - Megurin Luka
huaaa..tanak.

last-last aku google..terjumpa la gambar nei - Hagiwara Rin

[gambar ihsan google]

haaa..cantikkan. penasihat aku pun cakap cantik, cam kene jew..cam sesuai jew.
siap request mintak watak yang sama tapi dalam posisi lain...i oke jew.
nahhh, aku blanjerrrr lagi skeping..hehe.

[gambar ihsan google - kabur sikit]

haaa...kali nei pass! cantik katanye...
tapi masalah lain pulak timbul...kene cancel kaler cat body yg dah pilih skang...
kena tukar kaler yang sesuai...

agak-agak uols la...kaler ape match dengan watak anime aku pilih nei.
aku suggest purple susu. penasihat pulak suruh cat kaler pink semula..tapi aku tanak. sebab kat jb dah ramai pakai pink yaw!

tolong..tolong....

ehhh, ade tak diantara korang pandai design? adobe? aku nak minta tolong designkan tuk aku..nanti aku bagi upah. amacam??? komen laju-laju cepat.

" this is LJ official blog ♥ "

2 ulasan:

Green Farra berkata...

oooo memang comel...

nur as berkata...

wahh cantik, comel je pink :)