Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Rezeki Dari 8Share

Selamat tengah hari uols...
dah lunch belum semua? lunch makan ape?
aku nei on diet..jadiknye tengahari makan roti je..lagi pun malas nak turun ke bawah.

jom..hari nei aku share sikit pasal rezeki dengan 8Share nei...
ape tu 8Share..kot adelah yang tak pernah dengar cam aku nei kan...
8Share nei sama macam ChurpChurp..tempat boleh buat duit gak. tapi kene rajin iklan la..

aku pun baru je join 8Share nei..adelah dalam seminggu lebih...


nei earning semalam aku tengok...adelah RM0.80..kikikiii


nei earning hari nei aku tengok..alhamdulillah, dah naek jadik RM1.20

so kalau korang nak sign in bole je..click ----> http://8share.com
register account macam biasa..dah siap..masuk nanti korang kene la lengkapkan profile, lepas tu pilih iklan camne korang nak...
dah siap semua..nanti keluar la dashboard macam aku tu...
then korang click dekat perkataan SPECIALS tu....keluar la macam2 iklan yang berkaitan...

lepas tu, step sama je macam ChurpChurp...share la iklan korang kat FB ke, Twitter ke, Google ke...
RM0.20 per click...cash out yang paling sikit RM10....cash out tu korang boleh je nak ubah berapa pun.
aku pun blajar sendiri je..explore 8Share tu..hehee.

Selamat mencuba ye uols. Kalau-kalau ade yang add aku dekat "circle"  tu..nampak iklan aku click-click la ye buat tambah-tambah. hehe.

" this is LJ official blog ♥ "

8 ulasan:

Normi Nieza berkata...

cik nor dah kali ke 2 cash out..:)

nurul hidayah berkata...

Dayah pun tengah bertungkus lumus dgn 8share tu . Baru capai Rm10 hari ni .. Tak sabar nak tunggu Rm50 .. Hehehe ..

.:: Schaz ::. berkata...

wahh..best la cik nor :)

.:: Schaz ::. berkata...

uihh..banyak gak tu dayah. schaz baru jejak RM2..hehe

Cik Nadyya berkata...

ehh nadya pon bru join jugak.. tak tgok lg dpt bape. smlm tgok adelaa.. rm1.80 kott.. hehe

Suriana abdul kadir berkata...

Tahniah schaz.. sy pun nk usaha keras jugak ni.. :)

.:: Schaz ::. berkata...

wahh..okela tu dah RM1.80 nadya. lama-lama jadik bukit la nti.

.:: Schaz ::. berkata...

chaiyok-chaiyokk suriana.