Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

CPUV ke-2 Menjengah.

Alhamdulillah. CPUV ke-2 menjengah sudah daripada minggu lepas sebenarnya.
cuma aku je yang tak sempat nak update..maklumlah, bz kene paksa buat akaun / audit.
benci iols taw. hukhuk.


aku pun belum nampak lagi camner rupa iklan RMK tu..maen nyorok-nyorok lak dye.
so uols kalau nampak tu, sudi-sudikan la ye bagi 1 click. Macehhh.


lagi 1 kalau uols nampak promote content gambar biskut or pape jelah kan, jang lupa click ye. Macehhh.
tinggalkan jejak uols dekat Cbox, nanti aku terjah balik sambil menabung.
kbye. nak lunch dulu. perut dah berdangdut. hikkk.

" this is LJ official blog ♥ "

8 ulasan:

izzeyda berkata...

Tahniah.. saya plak cpuv kali nih tinggal 3 jer yang masih on going..

.:: Schaz ::. berkata...

owh. tahniah jugak ye izzeyda :)

nur as berkata...

tahniah yee..

Normi Nieza berkata...

tahniah..:)

Cik Mimie berkata...

Tahniah Schaz :) Rezeki..alhamdulillah :)

Cik Nadyya berkata...

tahniah kak :)

TunSha Ayunie berkata...

alhamdulillah :) happy blogging...

.:: Schaz ::. berkata...

thanx semua ye :)