Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Dapatkan Kupon Diskaun Mini Oreo Sekarang!

hye uols..aku nak bagi diskaun kupon RM1 untuk pembelian Mini Oreo dekat mana-mana cawangan Tesco berdekatan anda.


Klik gambar atau klik SINI untuk download

senang je uols..
uols hanya perlu download - print / atau print terus kupon tu
terus boleh pakai dekat mana-mana cawangan tesco
mudah je..takde syarat pape pun untuk dapatkan kupon nei.

tapi hanya boleh beli 1 Mini Oreo dalam setiap single receipt...
lests say uols beli 2 mini orea dalam 1 receipt yang sama kan....hanya mini orea yg 1st je dapat diskaun.
so kalau uols print sampai 5- keping..still boleh pakai kupon tu. cuma perlu bayar asing-asing la. gittew.
jadiknye kalau pergi tesco dengan adik-adik, bagi diorang sorang 1 kupon..bayar la asing-asing. hehee.

fevret mini orea coklat cream..balik nak singgah tesco la beli. esok ajak encik tunang pulak gi beli lagi...kikikiiii.

" this is LJ official blog ♥ "

3 ulasan:

budak berkata...

terbaik :)

izzeyda berkata...

Cute jer tengok biskut nih.. apapun belum pernah beli lagi jenis mini nih..

Cik Mimie berkata...

Ala, kat segamat ni xde tesco la.. T_T