Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Shiseido Black Mask & Naturgo

uols..aku ade jual nei.
kalau berminat komen tinggalkan no fon boleh..whatsapp aku pun boleh.


Shiseido Black Mask / Naturgo
Peel off yang berfungsi untuk membuang blackhead & whitehead, bulu halus di muka jadikan muka lebih licin & halus.

aku dah memang pernah pakai shiseido black mask tu..biasa aku pakai 1 jam je sebelum tido.
bila nak kopek tu, memang sakit sikit la..macam nak tertanggal rasa kulit muka..tahan jela, nak cantik yedakkk. sebab mask hitam. jadik aku boleh la nampak segal head2 yang melekat dekat mask tu. so far oke je. tapi sebelum korang nak pakai..better muka tu cuci dulu. takut ade habuk-habukkan. lagi satu korang kene bagi mask tu betol-betol kering dulu baru boleh kopek buang..kalau tak memang payah nak tanggal.
anak-anak rambut tu boleh sikat leklok la..pakai skaf ke kan..kalau tak menangis kene tarik. huhu.

Shiseido Mask / Lip Mask / Naturgo
1 pcs RM1.00
Buy 5 free 1
Postage : RM6 SM
COD : JB | Permas | Tampoi | Pasir Gudang

whatsapp Schaz 013-771 6417 (24/7)

" this is LJ official blog ♥ "

2 ulasan:

nor nazliana berkata...

jom join ga ni
http://adna2029.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

.:: Schaz ::. berkata...

thanx invite nor nazliana. insya Allah :)