Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Mohon Maaf Bebanyak.

Alhadulillah..dekat seminggu lebih aku tak berblogging..disebabkan beberapa faktor yang tak dapat nak di elak.

nampaknya GA yang aku anjurkan telah pun tamat tempoh..
so buat semua peserta yang dah join, terima kasih banyak-banyak ye.

lai laii click sini untuk amek number. check tengok kalau-kalau ade yang join tapi aku tertinggal nak list kan blog korang. -----> Peserta GA 1 Malaysia

Insya Allah 2-3 hari nei aku usahakan untuk settlekan GA dengan mengumumkan nama-nama pemenang serta hadiah-hadiahnya skali.
harap-harap tiada lagi halangan sampai tertunda semua plan aku. mudah-mudahan. Amin.

" this is LJ official blog ♥ "

2 ulasan:

Cik Mimie berkata...

tak sabar nak tahu sapa pemenang nya :)

.:: Schaz ::. berkata...

sabar ye cik mimie :)