Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Pening.

suddenly tadi pagi aku dapat call dari lady bos..
dye btaw yang 30/12 nei ade annual dinner dekat KL..somewhere dekat Puchong la. then 31/12 tu ade AGM meeting semua staff kene ade.

lepas tu 1/1 tu new year, 2/1 tu aku dah start training..3/1 tu public holiday.. sambung semula aku training 5/1 tu..
aku kene training dekat sana paling sekejap 2 minggu, paling lama 1 bulan..so kalau aku catch up cepat..cepat la aku balik.

disebabkan aku tanak training lama-lama sampai 1 bulan dekat sana, so aku nak kene training betol-betol & catch up apa semua yang diajar betol-betol suapay aku boleh balik cepat.
giler oiii nak tinggal suami lama-lama. boleh kurus rindukan hero 2 orang tu nanti.

bab training tu aku tak kisah, sebab nanti aku akan menumpang rumah sorang staff dekat sana. staff tu duduk dengan family, tapi sebab rumah dye yang paling dekat dengan opis sana, tu yang aku akan menumpang kat ruma dye.

kalau aku tak bawak kereta, aku akan pergi kerja naek motor dengan staff tu..dan dimaklum kan, dye takde lesen motor.

yang memeningkan aku skarang nei.
30hb tu gerak, dinner start pukul 8 malam. boleh bawak family & digalakkan bawak family, hotel semua disediakan.

masalahnya, suami aku keje..dye siap cakap kalau cuti lagi, gaji tolak.
lepas tu dengan hero tu nak naek sekolah lagi, aku plan dapat gaji nei nak terus daftarkan dye.
gaji pulak masuk esok & harap-harap betol la esok masuk. kalau tak aku nak g KL camne. ada yang kalau ikut hati aku benti je keje nei.

susah sangat.

keje dah best, masa depan oke..good. gaji best.
tapi tak kene time semua nei datang. pening laaa...majlis aku lagi hujung bulan 2 nanti. semua nak apakai duit.

acaner???

" this is LJ official blog ♥ "

2 ulasan:

lia ummiirfan berkata...

huhu..pening jugak ekk..

Papaglamz berkata...

sabar2. insyallah ade jalan penyelesianyer tu. huhuh
Papaglamz singgah dan follow kat sini.
Jom terjah papaglamz

www.papaglamz.com