Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Penutup 2012

Selamat Pagi

akhirnya 2012 pergi meninggalkan kita semua dan diganti dengan tahun 2013..
semoga 2013 kali ini lebih membawa makna kepada kita semua ♥

terlalu banyak yg berlaku..
segala suka & duka yg LJ lalui sepanjang 2012....
kenangan pahit dan manis..semuanya adalah memori terindah dalam hidup LJ.
samada LJ mengharungi perjalanan kehidupan seorang diri atau bersama kawan2, family, hero kecik LJ...semua adalah pengalaman hidup yg tidak boleh dibeli.

Pertama..
LJ nk ucapkan ribuan terima kasih kpd semua bloggers yg sudi menjadi followers LJ...
LJ xtaw ape pendapat uols semua tentang blog "Satelit Cinta"..boring ke, xbest ke, mengarut atau syok sendiri ke,....LJ tetap nk ucapkan ribuan terima kasih sudi membaca.

LJ juga minta maaf sebab kadang2 tak sempat nk blogwalking jengah2 blog uols...law sempat pun stakat LJ update n3 je...nk jengah semua 300 followers yg ade...hmmm, LJ minta maaf sesangat, bukan sombong atau tak mahu btegur sapa..tapi masa tak mengizinkan.


Kedua..
Rasanya tahun 2012 adalah tahun kebangkitan LJ...kebangkitan daripada jatuhnya LJ...
kata2 semangat blogger Bicara Sama Awan..katah indah, puitis, nasihat2 berguna drpd Abang Awan telah menyuntik semangat ke dalam diri LJ...

jom sama2 uols..kita pulihkan semangat yg hilang !


Ketiga..
LJ suke dengan kerja LJ skang..sangat relax.
wlpn kadang2 ade yg buat kita rasa annoying sangatkan...demi mencari rezeki sesuap nasi...cewahhh, ayatttt.hehee.


kawan opis yg happening....hilang segala stress bagai.
sangat seronok dengan dowg nehh..maen bowling sama2, tgk bola kat stadium, makan2, lepak2 sama2...on saje.hehe.

Keempat..

Setelah sekian lama..dari akhir tahun 2003 LJ tak berjumpe dowg...
akhirnya kami bersama semula pada tahun 2012...




kami mula berkawan dari tadika lagi...tahun 1994 hinggalah sekarang..
persahabatan yg terjalin begitu lama...tiada rahsia, hanya perlu kekalkan semangat setia kawan..
gado kecik2 tu adatlah kan...settle la dengan cara baek.

Kelima..

secara teknikalnya LJ berkenalan dengan crew2 VMC Johor Region yg begitu sporting..gila2 & happening hanya di dalam FB sahaja...
jumpe untuk pertama kalinya semasa perlawanan bola sepak di Stadium Larkin sangat mengujakan LJ..mereka peramah, sangat kelakar..


club nei memang penuh dengan aktiviti yang yg membabitkan semangat berpasukan, setia kawan & kekeluargaan... biarpun LJ masih baru (newbies) layanan diorang sangat2 mesra alam.

paling best skali LJ dapat join event K-Car Life Ghatering di Nusajaya & VMC 1st Annivesary Family Day at Teluk Ramunia Beach Resort...tak sabar menanti event seterusnya.hehee.



akhir kata drpd LJ..
2012 membawa 1001 makna dalam hidup LJ...
jadi, tutuplah buka lama..dan mulakan semula dengan buku baru...kasi corak cantek2 sikit oke.hehe.


nikmatilah semaksimanya hidup anda & hargailah setiap inci daripadanya ♥

" this is LJ official blog =) "

Tiada ulasan: