Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Blacklist MST !

Sabtu lepas..
pagi tu aku pegi wat alignment kat kedai aku beli rim & tyre..sebab kedai tu hutang alignment ngan aku.
skali ape benda nut chamber kene tukar sampai 4..harga je dah meninggal..
aku akui nut aku bengkok..sebab member yang buat kereta aku ade tunjuk.

bayangkan 1 nut RM65.00 x 4..melayu tu bagi aku steel warranty setahun.
kalau bengkok datang je kedai dye tukar katanye...

masalahnye dye tak tanye pun aku setuju or tak..
terus je cakap "akak pakai steel la.." then terus pasang...

aku wasap la member aku btaw..pehh, menyirap giler dye..
dye suh tunggu..jangan bayar dulu...
nasib dah tengahari, dye lunch 12.30..12.45 dah sampai depan kedai...
dah bertekak sikit..manager kedai tu kurangkan daripada RM320 jadik RM290...

"mentang2 perempuan datang..lu orang nak tipu lak."

bengang giler manager kedai tu, terus blah camtu jekk.

"kedai paling bodoh XXX penah jumpe. orang tukar 2 je..manede sampai 4.."

huhhh, aptb.

#terlupa aku nak update..nama kedai tu MST.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: