Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Purple yeahhh !

yesss, aku sebenarnye minat purple..hijau pun.
aritu aku gi rumah Fiex (giler jauh rumah dye)...sebab dye nak tolong aku spray dashboard.
aku tinggal beli barang je..upah, blanjer makan sudah..dye pun tak berkira.

sebelum sampai kedai tu..aku wasap member aku, kaler ape sesuai..
punyelah lambat aku tunggu dye reply..aku dah siap beli barang baru nak reply..
hmm...memang taklah. dah selamat sampai rumah Fiex pun..

hasilnya lepas lebih 2 jam lebih...tak siap lagi pun nei.


tarrraaaa, purple...purple keladi.

tapikan...member aku sorang nei dok ktitik jangan maen banyak kaler..
dye suh aku tukar kaler cream..baru kene luar pink..hmm, akan dipertimbangkan.

senang citer dye suh aku carik door trim avy kaler cream...aduhai, aku bab carik2 nei..agak malas.
ade sesape leh carikkan tak, pm sikit harga cun2..law kena aku on terus.
aku nak wat keje senang jek..hehee.


saje nak tunjuk...haishhh, terus tak pakai cover dashboard aku..
ade tersimpan kat rumah...takpe, esok2 angin aku datang..aku pakai balik.


haaa, nei bukan kereta aku..nei kereta Fiex.
nak jugak kaler purple....mula2 putih, taw2 tukar sudahhhhh.
aptb.

tunggu next job..aku kasi tukar dalam semua full cream..pastu baru gi tempah seat cover hitam cream...ngehhhh.
careee...

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: