Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Pavlova ♥


nampak sedapkan...hahaa.

balik2 je adik aku tegur : along, kt fridge ade pavlova...

kadang aku balik keje, adik aku tegur : along, owg ade buat durian crepe..

aku ape lagi, terus buka fridge laa...bab makan aku suka. nak baking2 nei aku tak minat...
tapi serahkan kat adik aku..dye pakar.
walaupun 1st time buat tengok buku resepi jek..serius jadik. sedap lak tuuu.

kalau bab2 design, hias2 aku suka..lagi law time nak raya, confirm aku dengan rela hati jadik rajin.
ade je cara aku nak susun, nak tambah, nak pasang laa...lapu lip lap lip lap laa..pelita laa.
haa, itu aku suka...

tapi jangan suruh aku baking..masak aku oke lagi.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: