Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Mersing.

paling jauh kali nei, sampai Mersing perginya.


gambar nei masa otw pergi air papan lak..
saja nak tengok tempat..nak makan tengahari kat sana.
pakai monopod je aku capture ..senang kan.hehe.

so sape nak boleh la order dengan aku.hehee.

click ----> schaz shoppe


dah sampai air papan
jalan jauh2 sebenarnya nak makan tengahari je..hehe.


sempat singgah sawah padi kononnye nak bergambar..
wehhh, Johor pun ade sawah padi taw.
sayangnya, musim kemarau..sawah kering..pehhh cuaca memang panas giler.
bukak tingkap besar2 sampai aku menyandar tepi pintu.

terus gerak gi bandar mersing lak beli keropok lekor.
banyak jugak laa aku beli..keropok kering, keropok yg boleh makan terus, satey ikan..
encik tunang aku pun beli gak nk bawak balik.
beli banyak2 pun habis dalam RM50 lebih je..boleh tahan murah sebab terus dari kilang kan.

mata aku memang dah ngantuk giler...tido la jawapnya.
aku sadar time benti kt shell Tenggaruh..masing2 nngantuk cuci muka & g toilet.
turn aku pulak drive..encik tunang nak tido.
tu pun tido2 ayam aku rasa..kejap galih, kejap galih...

singgah pulak Plaza Kota Tinggi...kejap je dalam stengah jam.

then terus balik sebab masing2 dah kepenatan yang teramat..
baraiii, aku esoknye (Jumaat) keje wehhh..hero tu pulak skolah.

RnR Pandan - Kota Tinggi - Tanjung Leman - Mersing - Air Papan - Kota Tinggi - JB

pehh memang baraiiii 1 hari punya berjalan.
sampai rumah aku mandi, bentang tilam, cas hp, peluk teddy bear pakai selimut...terus hanyutttt dengan hero tu skali.

"this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: