Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

CEO terbaek !

hey uols, aku terlupa pulak nak update pasal cerita CEO..
pagi nei aku baca gossip dekat blog ROTIKAYA baru aku teringat..hahaa.


seriusly, CEO memang best..tak rugi giler tengok kat wayang.
buat peminat cerita2 yg permikiran diluar kotak macam aku nei..pehh, memang tak lepas peluang laa.

aku minat cerita2 indie yg diarah oleh bakat2 muda..sebab idea diorang fresh..
macam Gol & Gincu the movie, Kami Histeria, short filem "passport"..kalau boleh try search kat youtube..

ada 2 pelakon lelaki kat Malaysia nei yg paling aku minat...Redza Minhat & Beto.
Cerita KIL lakonan Redza Minhat, iklan petronas, 90 Hari, Pisau Cukur...
Manakala Beto dalam Cerita Satu Malam kat TV9..Aku, Dia & Tong Sampah & banyak lagi...
lakonan diorang really selamber je..lontaran skrip yg spontan...mcm aku tengok CEO.
aku lagi suke tgk Beto, Crist, Anas & the geng belakon...

"swimming pool nei abang punya dik"....

wehhh, korang balik nei aku nak beli dvd pulak..supaya aku boleh layan kat ruma sampai rosak.hahaa.

part the geng maen lif turun naek turun naek, part beto masuk bathroom jakun semacam...part diorang melepak kacau awek kilang balik keje. hahahaaa...

malas aku nak citer panjang...
kalau masih ade kat wayang, better korang pergi tengok..kalau takde, cepat2 g carik dvd ye uols...hik hikk.
kbye.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: