Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Buat hilang mood je !

haisshhh, petang2 camnei buat aku menyirap je. tak pasal2 hilang mood aku.
takpe lagi 1 jam je aku nak balik dah..lagi 3 jam nak buka puasa.
balik kang terus jumpa tunang aku..sejuklah hati nei. eeiiiii.....

ntah minah cine mana call aku tanya pasal audit2 bagai..sedia maklum aku bukan la taw sangat.
so aku direct la suh minah tu call bos aku..so minah tu pun cakap oke.

tak sampai 5 minit bos aku pulak call..
soalan biasa dye; "ade sape2 datang opis? ade sape2 cari saya? ade sapa2 call? "
so aku cakap jelah takde apa2, cuma ada sorang minah cina nei call..tak taw dari company mana.
lepas tu nak angin pulak. dah minah tu tak bitaw dari mana.

lepas tu cakap kat aku pulak..jangan suka2 bagi no dye dekat orang yang dok calling2.
takot kalau pencuri ke apa ke yang duk cari dye..elehhhh, macam aku tak taw.

lepas tu, tadi dye ade bagi aku kerja sikit..pesanan suruh mintak statement loan bank dekat client.
aku call la client cakap apa yang dye mintak..then sebab client tu takut lupa, suruh aku text je ape benda kan. aku pun text jelah..takde niat pape pun.
skali dye nak bebel lak..tanye apesal aku mesti nak text pakai personal number aku la..
lepas tu tanya pulak pasal statement loan tu cust tanye ke aku yang btaw..kang akku tak mintak, client pulak cakap aku takde pesan..aku lagi kene.

eeeiiiii...aku rasa macam nak cekik2 je bos botak aku tu bagi kempis perut dye!
dye jugak yg bagi arahan "bgtaw client kite perlukan sekian sekian sekian document..."  takde pulak dye cakap dengan aku..tunggu sampai client tanya baru btaw atau jangan pandai2 btaw.

bagi arahan belit2 memang prangai macam zionis lahanat laaa.
ko tunggu..tunggu laaa.....kalau sampai hujung tahun nei aku tak dapat kerja lain..memang lepas kahwin aku terus berhenti. Nasib ko la botak. tak payah confirmkan aku pun takpe!
terbakar hati aku. Sabar2 4 bulan je lagi.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: