Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Iftar 14 Ramadhan

14 Ramadhan lepas, Sabtu..kitorang VSM crew buka puasa bersama dekat senibong seafood restorant.
Tak ramai, 8 orang je..sebab ade yang masing2 bz tak boleh join..tak kisah la, benda takde paksaan pun...


sebab mula target 10-11 orang..so bookingnye 3 meja laa...makanan pun order set untuk 10 orang.
ujung2 sorang tak dapat datang kene amek akak balik kerja, 2 orang lagi tak dapat datang sebab apa aku tak pasti...

jadiknye, penuh semeja...
ikan siakap 2 ekor | ketam 4 ekor | udang goreng tepong 2 hidangan | sotong goreng tepung 2 hidangan | tomyam 2 hidangan | nasi 10 orang makan | air laici 2 jag | lala 1 hidangan | kupang 1 hidangan | kerang bakar 1 hidangan | sayur kailan ikan masin 2 hidangan

pehhh, memang gile laa 8 orang nak duduk mengadap...setiap hidangan 4 orang...
macam aku kaki makan seafood memang takde hal punye...habis tak habis licin jugak akhirnya.
kenyang takyah cakap laa..macam nak meletup perut..fuhhhh.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: