Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Mungkinkah Bakal Ada Sambungan KTAR???

korang yang follow citer Kerana Terpaksa Aku Relakan dari awal sampai habis mesti taw ending citer KTAR camner kann.

oke laa...
aku puas hati masing2 dapat balasan..takde laa tergantungkan..
Wati kene simbah asid dengan orang upahan Datin..mak Wati kene langgar then lumpuh..
then Yazid kene tangkap..
bapak Indah tu aku tak pasti sangat dah betol baik ke..sebab kene guna2 ngan mak wati kan..

Fahin pun dah berubah..Zaff pun oke je, paling relax & cool la aku rasa..Saiful pun tak kacau lagi, tak menagih pape dari Indah..
Yana pun macam dah boleh terima yang Zin bukan jodoh dye.
Yang penting Indah bahagia dengan Zin, pregnant dah pun..hehee.

cuma yang tak bestnye..dialog last tu "Mama taw mak/ibu Indah kat mana skarang nei" haaa, kannn...macam tergantung sebab terus tamat camtu..
lagi pun Indah belum bersalin lagi..
siapa pulak mak Indah? takkan mak Iti? datin kenal mak Indah?
macam pelik kann uols...

hishhh, mungkinkah ade sambungannya..ntah versi raya ke..versi wayang ke..
tunggu jelahkan..hehee.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: