Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Menyirap betul !

ehh, sebelum balik nei aku nak meluahkan rasa dulu.

tadi tengah syok2 aku layan lagu kat handphone sambil update blog, sambil melayari facebook...
skali bunyik tepon. kalau petang2 camnei..aku taw sape yang call. tak lain tak bukan bos aku la. saje nak cek tengok aku ade kat opis lagi tak. macam aku tak taw taktik dye.

perbualan aku dengan dye..

Bos : Schaz hari tu saya suruh u pegang tu document mane?
Aku : document ape?
Bos : tu invoice semua company baru yang i suruh u buat CS Global la. kan hari tu i bagi u suruh pegang. (nada marah)
Aku : yang invoice ade 2 tu..dah file la.
Bos : eh i tanya u, u tanya i balik. kalau dah file cakap dah file la. abis tu dokumen semua mana yang nak bagi client balik?
Aku : manede dekat saya. mr.sathia takde bagi saya pun.
Bos : eh hari tu saya suruh u masuk envelope. u pergi cari call saya balik.

memang angin lah aku. berombak dada tahan nak maki. dah lah call maen terjah. tanye document, suruh carik bagai. bila aku tanya balik kene marah pulak. baek tak payah.
aku pun bangun la..pergi carik file company tu. then akku call balik....

aku : invoice original adelah. dah file.
Bos : tu document?
aku : yang LHDN tu ke? ade dah file nei.
Bos : tu yang saya suruh u pegang dalam envelope?
aku : takde. mr.sathia takde bagi saya pun. yang ms.loges suruh photocopy tu kan..semua saya dah bagi balik.
Bos : yang kite punya simpanan ade.
aku : ade dah file.
Bos : oke2.

tuttt. terus letak tepon. dah taw salah dye. angin je aku.
benda dye sendiri pegang. nak cakap bagi aku pegang. aku memang pantang tuduh2 nei. ntah sendiri agaknye letak mana. tak ingat. bila aku cakap aku bagi depan bini dye, terus letak tepon.

susah kalau dapat bos india nei. cakap belit2. putar alam.
kalau citer kat tunang aku..dye suh aku belit ballik. last aku jawap..kalu aku belit pun tak jadik ape.

huhhh..lega sikit dah meluahkan. oke la aku nak balik nei. bye.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: