Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Misi Lepas Raya...

grrrr...ehh ehh ehh..aku gemuk sangat ker?
mula2 geram jugak aku bile en.tunang asik panggil aku gemok..cehhh tak romantik langsung. last2 aku layankan je..aku pun panggil dye muncit..kikikiii. tapi ade masa dye panggil aku sayang...macam terpaksa je bunyi nyerrr.hahaaa.

suke taw, kalau text aku "gdnite gemok." kadang2 aku wassap, dye balas "nape mok?"  kecik hati kite uols...

ehh, aku gemuk ke?
jap jap aku carik gambar latest nak kasi up kat uols...


oke nei gambar latest raya ke 2...pinky gittew. hikhik.
haaa, tengok..manede gemok..nei baju raya tahun lepas taw..aku pakai balik tahun nei. muat, ngam2 oke cun je aku pakai. gittew. baju aku baju tahun lepas, kemeja en.tunang tu baru lagi..beli dah hujung2 puasa.

pastu membebel konon katanya "pening. semua nak sama. kaler nak sama."  cehhhh padahal suke kaler nak sedondon dengan aku. poyosss.
masa beli baju melayu emerald green tu..aku cakap laa..

aku : alaaa, takde pun baju perempuan betol2 kaler emerald green. kaki dah penat nei. semua kedai dah pusing.
en.tunang : tak kira. carik jugak kaler hijau sama.

haaa uols tengok...cehhhh, lagi konon nak membebel mengata aku balik. caitttt.

takpe takpe..iols tengah kuatkan semangat nei.
lepas raya nei..ade masa 4 bulan lagi sebelum majlis aku, confirm slim-melim aku nanti time nikah. lepas nei aku DIET. aku nak kurus senang je..jangan makan malam..kalau makan malam pun, jangan makan nasi. confirm badan aku turun..wahhh semangat giler.

takpe, muncit nei mengata aku kan..tungguuuuu.

" this is LJ official blog ♥ "

Tiada ulasan: