Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Segmen Blogwalking bersama RedBellas

Assalamualaikum.
hye uols..jom ramai-ramai join Segmen Blogwalking bersama RedBellas nei..
segmen nei berlangsung sehingga 16 Sept 2014 pukul 9 malam


KLIK BANNER UNTUK JOIN

yang singgah-singgah blog schaz nei..jom sama-sama join segmen nei. tak rugi pun uols.
buat tambah-tambah kenalan & menaikkan blog trafik.

3 pemenang akan mendapat hadiah misteri & review pada entry yang akan datang.

" this is LJ official blog ♥ "

7 ulasan:

siti zawiah berkata...

singgah dari segmen yg sama.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-redbellas.html

nia emkay berkata...

daripada segmen yang sama :)
selamat bersegmen.

http://nia-emkay.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-redbellas.html

Syahidah Fadilah berkata...

Selamat bersegmen. Jom kita jalan2 :D
http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-redbellas.html
Done follow cni #421 :)

Farida Badaruddin berkata...

terima kasih join..

jom tgk latest update peserta segmen sy..
yg lain pun dijemput join..

done follow!

budak berkata...

Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Segmen Blogwalking Bersama Redbellas

MG schmidt berkata...

462 is MG :)
singgah sni dar segmen yg sama
apa kabar tuan blog hri ni?
sehat? :)

Siti Aisya Ibrahim berkata...

kak schaz, jemputlah join giveaway saya jugak ye...saya ada souvenirs dari paris nak kasi sebagai hadiah...ada 20 keychain untuk dimenangi.... insyaallah giveaway sampai ke hujung bulan oktober... jemputlah join ye... :D