Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Iklan Buat Duit Dengan Heartbeat.My

aku baru je join satu lagi iklan yang boleh buat duit - pun sama dengan cara visitors click iklan.
patut la selama nei aku blogwalking...aku ade nampak, tapi tak tau la pulak boleh buat duit. aku ingat just iklan bebayar tempek kat blog..sewa sebulan RM10 la, RM20 la..cenggitu.


nei dye heartbeat.my
kalau dah click..nk register korang tekan gambar kotak hadiah tu..
then tekan pulak yang sebelah my account tu taw...lepas tu korang ikut la step..isi personal things cam biasa.

dah seminggu lebih jugak la aku tempek iklan nei dekat blog..tak taw earning dah berapa.
last aku check masa 2-3 hari tempek kat blog baru dapat RM0.08 sen..
takpe..orang kate sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan..so aku biarkan jela kat blog. aku tak taw iklan nei kira camne..1 click 1sen la kottt. huhu.

ade jugak aku baca dekat blog-blog yang aku singgah...
ramai cakap iklan nei lambat earning nak naek..ade yg biar berkurun-kurun dekat blog sampai password pun terlupa. takpelah, aku pun nak biarkan aje dalam blog.

korang korang korang..jangan lupe click-click semua iklan yang ada dalam blog aku keyh.
hamboiii..giler tamak. hahaa.


" this is LJ official blog ♥ "

3 ulasan:

nur as berkata...

kite kelik eh, hehe

.:: Schaz ::. berkata...

kelik lebih2 sikit nur as. kikikii

Cik Mimie berkata...

ok, Cik Mimie dah klik dah :)