Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Pemenang Mini Merdeka Giveaway Telah Diumumkan.

Hye uols..selamat pagi.
Setelah 2 hari menyepi atas faktor-faktor kesihatan. Pagi nei punyalah excited bukak blog nak update & blogwalking. hehe.

tetibe *mata kelip-kelip*
time tengah blogwalking dekat blog nurhafzan (#Stupidot's blog) ternampak la entry terbaru iaitu Pemenang Mini Merdeka Giveaway.
wahhh macam excited je...g la jengah2 tengokkan. mane la tahu ada harapan sebagai pemenang.

[credit tuk #Stupidot's blog]

nampak tu..macam lucky number lak..sbb ic aku pun 2104xx-23-xxxx tengah-tengah nombor 23.
uhuiii..excited iols taw. sebab nei lah GA 1st yang iols menang. syukur alhamdulillah. happy *lompat-lompat*

baca punya baca punya baca sampai bawah..tup tup...

[credit tuk #Stupidot's blog]

hihii..nasib baeklah aku mc 2 hari je..kalau tak, confirm-confirm la penganjur tukar pemenang. rezeki aku.
terus aku buka emel hantar details....bukan ape, karang kalau aku dah banyak keje..dah tertangguh terlupa pulak nak emel.


cik nurhafzan..kite dah emel awak ye details.

special thanx untuk penganjur #Stupidot's blog & tukang sponser hadiah giveaway iaitu hudapunya.

tahniah jugak buat pemenang-pemenang lain.

Pemenang Powerbank

Pemenang Monopod

Pemenang Topup

" this is LJ official blog ♥ "

5 ulasan:

nor nazliana berkata...

tahniah ya..

Normi Nieza berkata...

tahniah..:)

izzeyda berkata...

tahniah.. join juga, tapi tak de rezeki..

siti zawiah berkata...

tahniah menang..hehe.. :)

Cik Mimie berkata...

Tahniah Schaz :) Cik Mimie xde luck pulak..hehehe :)