Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku, Seorang Blogger!

Selamat petang bloggers.


Setelah lebih 4 tahun schaz ber-blogging..nei lah 1st time join segmen anjuran blogger terkenal Ben Ashaari.
Rasa berdebar-debar la pulak. hehe. Oke. Join!

Latar Belakang Schaz
Nama aku panjang dan susah nak sebut. Jadi panggil je aku -Schaz. Aku berkerja sebagai Admin Assistant dekat company consultancy. Aku juga ade bisnes on9. Anak jati Johor dan sekarang menetap dekat Pasir Gudang. Hujung tahun nei aku bakal mendirikan masjid. debar-debar gittew.

Kelebihan Blog
kelebihan ea...hmm, bagi aku pk jap. kelebihannya aku nei suka berjalan, makan, kaki kereta..so dari situ aku akan kongsi apa saja berkaitan minat aku tu. dan aku bukannya jenis lokek ilmu pun. ade pape nak tanya..tanya jelah. hehe. sebabnya, dalam masa yang sama aku nei ade bisnes online. jadik sebelum aku jual barang..for sure aku akan try dulu. dan bila aku rasa oke. aku suggest la dengan korang korang korang yang baca nei. selain tu, aku adelah juga kongsi resepi aku sendiri.

Kenapa Harus Jadi Blog Pilihan Rakan Pembaca
kenape ea? sebab rasa blog aku bagus. aha, confidentkan statement aku. 

Impian Jadi Blogger
impian aku nak sangat pakai kereta BMW 3 Series. cehhh.
Impian aku masa mula aku buat blog ialah, aku nak kongsi seberapa banyak pengetahuan yang aku ade dari segi kesihatan ke, kehidupan ke..tapi aku tengok blog aku nei macam dah menyimpang. kikikiiii.
ehhh, pasal nak pakai BMW 3 series tu memang betol. lagi 1 aku nei takde teringin nak pergi mane pun..aku nak gi honeymoon dekat Krabi jek. so korang yang blogwalking blog aku nei..jangan lupe menabung ea boleh buat tambang aku pergi Krabi destinasi idaman aku tu. hehe.

Due Date : 11/9/2014 - 8 malam

" this is LJ official blog ♥ "

12 ulasan:

Yan Ty berkata...

Salam Kenal!

Selamat Berblogging !!

.:: Schaz ::. berkata...

salam kenal jugak Yan Ty :)

mama 3farhanah berkata...

Selamat bersegmen.. ;-)

Anizz Annisa berkata...

happy blogging :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

alieff berkata...

Salam perkenalan Cik Schaz :D

Wah, BMW tu! Besar impian tu, tapi nothing impossible kan. Moga jalan untuk mencapai impian dalam dunia blog ni dipermudahkan lah ya. Ameen.

Salam perkenalan daripada saya -- Alieff.
http://alieff-artwork.blogspot.com

Cik Mimie berkata...

Selamat bersegmen schaz :)

anda ditag :) http://norshamimi.blogspot.com/2014/09/segmen-bloggers-20-facts-about-me.html

Chenta Abby berkata...

membalas kunjungan..done follow..:D

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

ros_reeza berkata...

Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama. done follow #461
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

AyuInsYiraH berkata...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

fadhil eda berkata...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

fadhil eda berkata...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html