Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Punca MC 2 Hari

hye uols..
hehe baru free sikit nak update enty..bos aku dengan wife dye dah balik. tapi sebelum tu dah tinggalkan kat aku melambak keje nak kene key in.

cuaca skarang tak menentu, sekejap panas..skejap hujan..aku pulak 9 jam duduk dalam opis nei, dengan aircond nye lagi. keluar-keluar opis je..panas terik, takpun hujan lebat. acaner.
dah duduk dalam opis nei, bukan nampak cuaca luar pun.

nak taw ape punca aku MC 2 hari selain daripda aku tak sihat?


nei la puncanye..hidung bleeding.

hari ahad petang tu, time sedap-sedap tengok tv dekat bengkel encik tunang la..aku da start selsema actually. macam biasa la, mesti nak hembus hingus kan...sekotak tisu aku angkut. hembus punya hembus..sekali menyembur darah...lepas tu siap meleleh habis kene tudung aku.
malam tu dekat rumah, masa aku mandi-mandi..aku tengok still bleeding lagi.

pagi isnin aku pergi kerja macam biasa.
hajat di hati nak halfday..sebab aku dah start batuk, cuma tak ketara la.
tapi memandangkan bos aku tu kejap-kejap bagi keje..lepastu ade client 2-3 orang datang opis..aku batalkan je niat tu kalau dah lagi 2 jam je nak balik.

hari selasa yang aku sakit kepala..then tak larat nak bangun. amek kaw...2 hari aku mc.
lepas nei kene minum air suam terlebih banyak-banyak dari usual.
tapi kan..aku dari dulu lagi laa...hidung memang senang bleeding je. dalam kepala aku ade darah beku gaknye. huhuu. kalau check docter..jawapan still same 'normal'..hmmm.

" this is LJ official blog ♥ "

14 ulasan:

Syaz Harzays Minme berkata...

oucchhh.. darahhh.. banyakkk... rehat la kak schaz... cuaca tak menentu dah nihh.. bykk minum air suamm :) take care yaaa...

budak berkata...

moga cepat sihat. sabo jela dengan bos ye kak :)

Qaseh Vee berkata...

alhamdulillah , normal . bimbang juga kalau ada penyakit lain . semoga cepat sembuh .

TunSha Ayunie berkata...

sha pulak batok berdarah... baru recover balik.. get well soon dear :)

Siti Aisya Ibrahim berkata...

ya Allah, kesiannya... get well soon ye...

Normi Nieza berkata...

truknya bleeding..huhu

.:: Schaz ::. berkata...

skang dah oke @syaz harzays..memang kene minum air banyak. siap bawak botol air pergi kerja. hehe.

.:: Schaz ::. berkata...

thanx budak. memang kena sabo ler...huhu.

.:: Schaz ::. berkata...

taw xpe Qaseh Vee..takut jugak kot2 ade penyakit lain.

.:: Schaz ::. berkata...

get well soon too TunSha Ayunie. :)

.:: Schaz ::. berkata...

thanx Siti Aisya Ibrahim, u taking care too :)

.:: Schaz ::. berkata...

memang hidung selalu bleeding Normi Nieza.

Teja Evalea berkata...

Normal ke camni? Check kt specialist la, hrp doktor 1M mmg kepala hilang tengkorak pun normal..

btw get well soon kak :)

.:: Schaz ::. berkata...

haha..tak tau la teja. normal katanya..panas dalam. huhuu.