Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Rezeki Dari ChurpChurp

Ingat tak hari tu aku ade buat tutorial pasal churpchurp...
kalau tak ingat uols boleh click ---> ChurpChurp
masa aku buat tuto nei..aku baru je join 2-3 hari camtu..

so lepas je aku sign un ChurpChurp nei..aku try la share iklan yang disediakan..
aku share dekat FB & blog...

hasilnye alhadulillah...
yang aku nampak lebih cepat dari Nuffnang punya earning...


RM0.20 per click...boleh tahan la kan uols...

kalau nuffnang yang aku taw..bile kita berstatus Glitteri kita akan dapat RM0.25 per-click berbanding RM0.15 per-click.

so buat uols yang belum sign up dengan ChurpChurp nei...sing up la cepat-cepat.
click sini untuk sign up ---------> http://my.churpchurp.com
tak rugi pun..sebab benda nei free je, tak payah modal.
lagipun pada aku churpchurp nei bebaloi..confirm tak menyesal.

psssttt..jangan lupe click 3 ekor burung biru schaz kat side bar tu ye. hehe.

" this is LJ official blog ♥ "

4 ulasan:

Normi Nieza berkata...

tapi dia kna tunggu RM100 bru blh cash out..:)

Siti Rahmah Mohd Redzuan berkata...

Ani pun ade jugak burung biru ni tapi tak pernah ltak kta blog...

<--nampak sangat malasnye...

.:: Schaz ::. berkata...

yup Normi Nieza..kene tunggu sampai RM100. huhu.

.:: Schaz ::. berkata...

hahaa..boleh jugak letak kat fb Ani.