Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Kehebatan Proton IRIZ.


Apa pendapat uols dengan Proton Iriz baru nei?

kalau aku tengok dalam gambar boleh cakap..oke la. belum tengok depan-depan, dalam-dalam lagi. hehe.
macam myvi pun ye aku tengok..law tengok gambar belakang macam Daihatsu pun ye.

macam berkenan pulak..
tapi sayang cik bibah..kang majuk pulak dye.
alhamdulillah 7-8 tahun aku pakai cik bibah tu..tak pernah pun buat hal. tak pernah aku ade masalah enjin.
manual-manual viva aku tu pun, lenguh-lenguh kaki redah jem pun...sayang oiiii.
banyak jasanya.

lepas kahwin nanti baru aku & tunang aku tu nak cari sebiji family car..
pilihan buat masa skang nei..Alza. lagipun aku penah try bawak Alza member, best..lagi-lagi auto. haha.
laju pun laju.

so kalau korang nak explore lebih pasal Proton Iriz nei..
atau nak kira loan sendiri ke ape ke...nak view 360 ke..nak tengok spec & price..
sila la tekan link nei ye ---> Proton Iriz

" this is LJ official blog ♥ "

2 ulasan:

Miss Yana berkata...

Mcm myvi jer rupenyer.. Dr segi minyak xtaw la save ke x..huhu

.:: Schaz ::. berkata...

tulah..tengok rupe mcm myvi kan Miss Yana..dengar-dengar minyak save. tapi tak taw la. huhu.