Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Dating Sehari Lepas Nikah

Sehari lepas nikah tu, hari Isnin....
tinggal la aku berdua dengan encik suami kat rumah. adik aku 2 orang tu keje..mak aku lak balik kampung hantar nenek.
so sambil melayan suami aku yang tengah dok golek-golek tengok maharaja lawak mega, sambil aku kemas-kemas, basuh semua bekas makanan yang dah jamu orang makan malam tadi...
bila dah siap, ajak la suami aku keluar berjalan...


kemana lagi kite nak pergi...ke JPO la, kali ke dua aku jejakkan kaki kat Johor Premium Outlets nei. skali dengan makcik aku, kali ke dua dengan suami aku...
saja jalan-jalan, member aku kata ade sales.

alahaiiii, tengok gambar nie..dalam hati dok berkata, uihhh gemoknya aku. muka nampak bulat oiiii. aptb. masalah aku, bila badan naek, muka pun naek sama...tulah diaaaaa. huhuu.

dah jalan-jalan, pusing-pusing...masuk semua kedai tengok-tengok...
memang la offer 50% laa, up to 70% laa, 80% laaa....tapi kalau harga lepas sales pun still RM300-500..baek la cuci mata je.

masuk kedai coklat pun tak jadik nak beli kalau harga 2x ganda harga luar...
baeklah aku ajak suami go The Zon JB tu je beli coklat, lagi murah-murah..banyak pilihan.

"mama nak tak handbag tadi?"

heheheee...kalau suami dah offer tu rezeki namanya, rezeki tak baek ditolak taw.


boleh laa buat lepas ngidam nak beg baru. hehe.
rabu naek keje dah boleh melaram..hehe. tapi tak sempat tunggu naek keje..esok keluar gi smart carik lauk dah pakai. hehe.

" this is LJ official blog ♥ "