Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Kerja Baru, Opis Baru

Alhamdulillah.
Hari nei 2.12.2014 aku dah start keje baru uols.
ikutkan aku start semalam, tapi pasdal semalam aku cuti sakit. sakit kepala, selsema, demam & batuk sikit.

mana taknya, sabtu ahad dok berjemur pegi gathering viva avy elite dekat melaka.
sambil-sambil berjalan, shopping. hehe.

Offer gaji yang aku dapat lagi besar sikit laa. boleh la daripada dulu kan.

hahahaa.
tak sempat tunggu lepas kahwin aku dah tukar keje.
tak boleh aku nak bertahan kat opis lama keje dengan botak lepas kes dapat gaji minggu ke dua tu.
pehhhh. menyirap.

oke, dekat sini aku kerja berdua je.

aku - admin
en.omar - audiologist

aku masuk keje pukul 9 pagi balik 5 petang
dekat sini bulan 1st aku keje je dah tolak EPF & Socso.
keje pun cuti ikut goment. maknanya Jumaat halfday, sabtu aku cuti.

rabak la mata kalau aku nak lepak malam minggu lepas nei, mana taknya..kalau lepak esti pukul 2-3 pagi baru balik. lepas tu ahad aku keje.
takpelah, carik rezeki kan. redha je. hehe.

company yang aku keje nei ialah company "PAKAR PENDENGARAN"
maknanya, jual alat-alat pendengaran, buat testing pendengaran dekat patients.

jadiknya kerja aku nei...

1. jawap call
2. amek appoinment
3. DO / PO / Invoice / Payment
4. keje true on time

maksudnya banyak lagi perkara/kerja yang akan aku buat/belajar dari semasa ke semasa.
walau macam-mana pun, aku tetap kene pergi khursus 1-2 minggu paling cepat dekat Puchong.
sebab tempat aku keje nei banyak pakai sistem.

oh ye..2 minggu lagi aku nak nikah dah.
jadiknya management kata " oke, shasha. lepas nikah awak kene pergi khursus."
huaaa. sedihhh. Pengantin baru kene pergi training tinggal encik suami dengan hero kecik tu taw.
Rinduuuuu.

kikikiiiii.


" this is LJ official blog ♥ "

2 ulasan:

aryan azra berkata...

oh dah jadi pengantin baru ke ni?
selamat pengantin baru ye shasha

.:: Schaz ::. berkata...

hehe..blm lagi dear. hujung minggu nei.