Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Online Contest Schazshoppe

hye uols, selamat pagi semua.

nak btaw, sekarang aku tengah jalankan contest secara online untuk memilih 3 pemenang secara rawak.

cara & syaratnya sangat mudah.

1. LIKE page FB aku ---> schazshoppe
2. Komen DONE atau ayat beli jiwa pada pin post wall page schazhoppe.

**contest berkahir pada malam ini tepat jam 12AM
**3 pemenang bertuah akan dipilih secara rawak.

senang je kan uols....
so tunggu apa lagi, cepat tekan link kat atas tu dan like page schazshoppe.

Hadiah No. 1 - Naked 5 Eyeshadow 2 layer + Shiseido Mask


Hadiah No. 2 - Obuse eyebrow + Mini Brow Class Card


Hadiah No. 3 - Naked 3 Mascara


haaa, best kan uols hadiahnya. so jangan tunggu lagi..hanya LIKE dan komen DONE untuk dapatkan hadiah-hadiah menarik nei. FREE.

" this is LJ official blog ♥ "

2 ulasan:

nor nazliana berkata...

done ya kongsi gak blog
http://adna2029.blogspot.com/2014/12/online-contest-schazshoppe.html

.:: Schaz ::. berkata...

thanx ana :)