Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Perkembangan Terbaru Scammer.

eeiiii, geram aku..selagi tak dapat contact admin dropship tu.
mane dye nak lari sekali pun..Allah tu tetap ade tuk balas perbuatan dye.
ingat boleh kenyang makan duit orang.

baru-baru 2-3 hari nei...
akak dropship yang duit customer2 dye lesap sampai dekat RM600 tu..up la semua screen short wasap/telegram antara dye dengan customer yang dah bising-bising minta refund duit balik.
lepas tu skali dye up sreen short wasap antara admin dengan dye.

antaranya....

1. supplier susah nak contact, tak bagi kerjasama
2. bila tanya pasal tracking number, cakap pulak supplier belum bagi lagi...
3. tanye pasal barang dah pos belum, cakap pulak supplier hantar notification btaw barang sangkut dekat pej pos la..missplace la..consument..bla bla blaa...
4. paling takleh blah, nak salahkan customer push2 sebab tak dapat barang, cakap pulak customer tak reti sabar... habis kalau dah janji 3 hari barang sampai, lepas 3 hari mestilah customer tanya.

terlalu banyak alasan macam tak masuk akal kan.

lepas tu, yang sorang lagi pulak update chat dye dengan admin seminggu sebelum tu...
boleh pulak admin tu cakap dye nak pergi tenangkan fikiran dekat KK..lepas tu cakap pulak dye banyak masalah, serabut bagai...
paling tak boleh blah skali alasan admin tu...dye nak bercerai sebab kes jual baju nei, siap cakap kene turun naek mahkamah semua. laki nak ceraikan dye.

aduhaiii kak, kalau ye pun terdesak..tak payah la pakai alasan bercerai bagai. kan tak elok.


tengok nei..belum kes yang order kasut pre-order janji awal bulan 12 barang sampai.
yang mane pre-order tu memang lah cust boleh tunggu..sebab awal-awal dah btaw kan. tapi kalau sampai masa  barang takde, ape nak jawap. kusut.
harga kasut bukan murah taw..adidas la, nike airmax la..beratus-ratus kalau nak ganti.

Alhamdulillah, aku nei bernasib baek..sebab yang pre-order nei aku tak promote..tak jual pun sebab aku sendiri takut, lagi-lagi admin tu cakap supplier direct luar punye..kalau direct pemborong KL ke..aku oke lagi la kan. nei thailand, china, vietnam..last-last betol jadik kes camnei.

kalau aku dapat admin tu, memang aku sental habis-habis pakai clorox.

" this is LJ official blog ♥ "

1 ulasan:

nor nazliana berkata...

hahha pakai clorox ja ka kalau ana ka mau boh racun terus lang2 kan kikiki..