Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

Tahniah ZERO !

korang mesti tengok MLM 2014 kan..
aku pun tengok jugak. hehe.


aku suke ZERO menang..pada aku diorang memang patut menang pun.

aku paling suke persembahan maen kompang, persembahan dikir barat..kekeke aku ketawa.
lagi..persembahan final..tarian singa tu. hujung-hujung yang tukang ketuk gendang kepala kene ngap. hahahahaaa.
tak boleh blah aku. gelak-gelak dengan encik suami.

honestly, aku memang suke kumpulan ZERO.
kumpulan BOCEY pun aku suka jugak..lagi-lagi time Abam jadik hantu panda tu, cute jeee.

SHIRO & SEPAHTU pun best..cume tak berapa sangat la.
ade part2 tertentu je yang punch line diorang menjadi.... NABIL ? no komen. huhuu.

apa-apa pun tahniah kepada semua pemenang.

" this is LJ official blog ♥ "