Followers

About Me

Foto saya
Johor Bahru, Johor, Malaysia
aku adalah aku. walau sebanyak mana kau membenci aku, aku tetap takkan berubah hanya untuk kau ♥

UPT Kabur

aku nak share gambar UPT aku..tapi kalau aku amek karang, memang sure takkan nampak..aku dah try snap beberapa kali..


ini gambar yang aku amek dekat google.
lebih kurang camnei la line ke 2 aku..kabur-kabur, samar-samar...kalau kat lampu terang nampak laa.

tak puas hati punya pasal..dekat 10x aku asik ulang-ulang belek.
sebab aku simpan dalam beg..bawak skali pergi kerja. takut letak dekat rumah kang ade pulak yang jumpa..aku tak nak btaw sesiapa dulu. nak tunggu sampai hujung bulan check 1 kali lagi.

seronok tak terkata uols. senyum memanjang je..
patut la lately nei aku asik tido awal je..kalau pukul 9 lebih tu dah masuk bilik dengan niat nak baring-baring baca buku ke ape..memang tak kesampaian la uols..confirm aku lelap punya.
jalan sikit pun dah penat termengah-mengah.

Alhamdulillah. tak sabarnya nak tunggu sampai hujung bulan. silap-silap 2-3 hari lagi aku dah check..hahahaa, tak menyabar punya pasal.

" this is LJ official blog ♥ "

4 ulasan:

izzeyda berkata...

kalau baru lagi memang tak berapa clear.. kena tunggu 1-2 minggu baru clear..

Mila Hilas berkata...

kalo kabur, mmg confirm preggy..kalo lgsg xnmpk line tu baru (-).. sebab kabur ni sebab ianya masih baru..org kata baru menjadi..insyaAllah dlm seminggu dua lagi klo buat PT lagi sekali confirm terang je line tu..hehe TAHNIAH yer.

Sally Samsaiman berkata...

congrats in advance!

iklancs berkata...

nice blog